May 7, 2013

Sebulan lagi kuliah

He asked me "bila awak final?" like twice,today..

He is counting the day,like me

The moment i finish my last paper on final exam,i have two choices,whether to stay at UPM,do master or going home,find a job in Terengganu

Well,i am not sure yet

P/s: i am doing some kind of bussines,as to buy my dinner's dress.i have to find my own way to buy a very nice dress,so that i will end my final year,with wonderfull moment.im not sure the money enough or not,and im not decided which dress,but the most important is i just wanna look nice on that night :)

Apr 16, 2013

Cuti semester

Salam and hai (bajet ramai follower.puii)

Cuti sem nie,memang 1st day duduk rumah,terus bukak laptop siapkan chapter 3..banyak yang perlu diubah,dan peliknya memang tak stress.haha.maybe duduk depan tv,sambil bukak je peti sejuk kalau dah lapar.hihi

Second thing,hari khamis,aku pergi balik sekolah rendah,pergi melawat responden yang mengade suruh aku jumpa dorg kalau aku balik cuti.and yeay! Ak kuatkan diri keluar dari rumah pergi ke sekolah dorang.perghh berlari2 dorang bila nampak aku,and dapat pelukan free dari adik2 comel ni.terharu japp T_T

Third thing,dinner dengan family kat luar,ni memang tradisi if sesape balik cuti,memandangkan akak aku tak balik,banyak keje kat hospital katanya and adik aku,nak exam katanya

Tue je.hehe

P/s tinggal lebih kurang 2 bulan tuk tamatkan 4 tahun degree!

Apr 14, 2013

Hilang

Kadang2 kita macam tak sedar kita hilang sesuatu yang penting sebab kita dah ada pengganti atau lebih tepat kita dah ada "kita memang tak kisah langsung kan"

P/s mood tak berapa baik.maaf

Apr 3, 2013

Oh i am happy today

Actually data analysis dah siap,nk kena tunjuk supervisor esok,maybe kena marah then kena betulkan * itu benda biasa*

Cuti seminggu ni akan fokus lebih kepada writing thesis sampai habis *seriously i'll try*

Lepas cuti mid sem,hidup akan kelam kabut and takut i cant endure with the pressure and stress :(

Lebih kurang sebulan lebih sebelum final exam which means once dah masuk minggu exam,no more final year student,tapi lebih prepare untuk ke arah pekerjaan atau sambung master *tak decide and tak nak decide lagi

I love to study but i love more to travel $$$ so i need money n i need job n i need to work

But still dont know =.=

P/s pray hard for my final year project and this last semester :)



Mar 30, 2013

Stay up.2.37 a.m

Hai there! I am okay,still enjoy my last-sem life..haha
Too busy to catch up with other's life
Too busy focusing on my fyp
Too busy doing my assignments and test
But still has a little time doing my favourite things with my favourite person

To my bestfriend fadila(i dont know how to link,using this iphone) haha.i miss u,girl!

I had analysed my data like 80%.yeah,with a help from my supervisor's pressure

Then i will start writing my thesis,5-6 chapters to go! Hell yeah!

Whoever read this post,im sorry for being too busy T_T

Just text me whenever you want,i promise i reply

Last things,wanna say goodnight coz i had to continue my things on analysing all those data tomorrow,yeah tomorrow is sunday!

P/s i do part time job this weekend,just to earn some money :)
And i miss my mom!

Mar 6, 2013

2.20 pagi

Perghh jarang aku tulis tajuk camtu kan?! Actually baru berjaya menyiapkan 5% data analysis!( happy nak mati okay!) okay happy itu tipuuuu.risau okayyyyy!

Pejam celik pejam celik
Dah masuk bulan 3 kan,bermakna ada lagi 2 bulan lebih aku ada untuk submit first draft tuk thesis aku ni(takuuuuut)
Tapi pemalas gila nak start!

Bila orang tanya nak keje atau sambung master?
Dalam kotak fikiran aku sekarang just bak gi holiday! Anywhere as long as ada 4 musim.perghh demand! Kalau terpaksa pergi sorang,insyaAllah aku pergi.hehe.of cos,kena tanye bestfriends sekalian,yang free,jangan risau,nanti i roger2 okay

Perghh tinggi betol angan2 nya
Oh btw,setakat aku guna iphone 4s,serious,damn,aku berpuas hati and i am very happy!

Btw,sesape yang tak tahu aku final sem of 4 years degree and gonna grad,october insyaAllah
Berangan kuat nak grad,fyp pom tak settle2 lagi

P/s : i dont know what im gonna do with my life after this,but one thing i am very sure of,i will do things that i like the most and enjoy!